Drømmer du om å kunne male? 

Nå har du sjansen, jeg skal lære deg!

  • Kurset "Skap magiske malerier" starter NÅ!
  • 8 moduler over 8 uker
  • Steg for steg flere typer malerier
  • Fargelære, komposisjoner og mine beste teknikker i akryl
  • Salg og markedsføring av din kunst
  • Dette er kurset jeg skulle ønske jeg hadde da jeg var ny i min maleprosess!Venteliste neste kurs!

Kurset er nå fullt, jeg håper jeg får satt opp et nytt kurs snart - sett deg gjerne på venteliste;

Lei triste nyheter på kveldene?

Har du fått mye mer tid? Drømmer du om å ha mer energi til å gjøre andre ting? Drømmer du om å kunne male og om å kunne dekorere veggene dine med din egen kunst?

 

Ja dette har jeg lyst til å være med på!

DISMISS MESSAGE

Mal dine egne flotte malerier

Du kan velge å male akkurat det samme som meg de første gangene eller du kan velge å bruke de samme teknikkene med andre farger. Etterhvert vil du lære deg å finne ditt eget utrykk. 

Jeg vil snakke en del om det å være uredd i maleprosessen, slippe taket og komme inn i det jeg kaller maleflyt. Det er en tilstand hvor du glemmer tid og sted og som virkelig er påfyll av energi!

Kurset passer både for nybegynnere og for deg som har malt noen år da det ofte handler om å få litt nytt påfyll til ens egen maleprosess.

 

Hvem er jeg og hvorfor skal jeg kunne lære deg å male?

Jeg heter HegeK og står bak ArtbyHegeK. Jeg satset i 2019 for fullt på kunsten og det resulterte i 3 separatutstillinger og all-time-high salg! 

Jeg begynte å male for over 20 år siden, da barna var små og jeg trengte noe energigivende å holde på med på kveldstid. Etter ikke så lang tid kunne jeg begynne å selge malerier. Hvor mange er det som har en hobby man tjener penger på liksom? Det har i alle fall jeg hatt i veldig mange år, og nå tenker jeg at det er din tur! 

Jeg har utdannelse i markedsføring og en lang arbeidskarriere bak meg innen dette. Kombinert med mine maleteknikker vil jeg gi deg et kurs som både lærer deg å male OG lærer deg hvordan du skal markedsføre deg og selge dine malerier. "Jeg har jo malt i over 20 år og gått flere kurs, samt holdt flere kurs selv i oljemaling og akryl. Det som er så fint med å male er at det finnes utallige teknikker og forskjellige måter å uttrykke seg på og man blir aldri utlært. Derfor meldte jeg meg på kurs hos Hege fordi hun kunne tilby nye teknikker og nye måter å tenke på ! Det har vært kjempespennende å gå på kurs hos henne, og jeg er i gang med mitt bilde nummer 2. Hege forklarer enkelt og forståelig, hun er tålmodig og positiv til oss som elever, og hun er blid, glad og positiv og flink til å følge opp og gi tilbakemeldinger. Hun gir det lille ekstra ved stadig gi oss bonusvideoer som jeg setter stor pris på! Jeg kan anbefale malekurs hos Hege på det varmeste hvis du har lyst til å male abstrakte malerier med akryl"

Stine Langevei Kirkevold
Deltaker på Skap Magiske Malerier vinter 2020

"Jeg har nettopp vært med Hege, på et fantastisk 8 ukers malekurs. For meg ble det en fantastisk reise i maleverden med bruk av Akrylmaling og andre metoder som gir meg masse inspirasjon og glede til å male. Jeg kan nå, male videre på mine bilder og bruke alle de fantastiske flotte teknikkene hun har gitt meg i dette kurset. Teknikker jeg ikke viste noe om da jeg startet denne malereisen med dette utrolige flotte kurset. Jeg opplevde og at det jeg spurte om underveis i kurset fikk jeg god veiledning og tilbakemelding på. Kurset hennes inneholder så mye kunnskap og lærdom, det har gitt meg en ny forståelse på bilder og kunst. Jeg ser med nye øyner på det å male og det som jeg ser og skaper i bildene nå, en det jeg gjorde før jeg startet og male med Hege. Jeg synes det er kjempe gøy og spennende og male og skape noe nytt, etter å ha deltatt på hennes kurs. Jeg opplever Hege som en dyktig kunstner, en dyktig læremester som formidler det å male bilder på en forståelig og grei måtte. Jeg opplever henne som, engasjerende, rolig, seriøs og ikke minst at hun gir og deler så mye av seg selv. Hennes energi og kunnskap smitter over på meg og jeg føler at jeg har lyst og male og gå videre med det jeg har lært av henne. Det er så mye lærdom i kurset hennes og det gir så mye energi og glede i hverdagen med å følge kurset hennes. Jeg anbefaler virkelig kurset hennes til andre som har lyst og male."

Randi Mamta Økland
Deltaker på Skap Magiske Malerier vinter 2020

"Må bare si at dette kurset er helt topp! De gratis malekveldene var veldig fine, men her på kurset lærer vi så utrolig mye, om farger og fargesammensetninger, om alle de utallige teknikkene, om tips og ideer. Det er så gøy å være med og male bilder fra A til Å, og Hege deler og formidler mye på en fin og lettfattelig måte!! ...og enda er vi bare halvveis!! Gleder meg til fortsettelsen!"

Elisabeth Eidsvig
Deltaker på Skap Magiske Malerier vinter 2020

"Jeg har hatt gleden av å delta på HegeK sitt malekurs! For meg som knapt nok har malt tidligere, har læringskurve vært bratt. Hege har med sin jordnære og gode formidlingsevne gitt meg mye kunnskap på kort tid, om både fargelære, komposisjoner og utallige maleteknikker på både store og små format. Er takknemlig for å fått innblikk i HegeK sitt maleunivers. Har disse ukene fått "boostet" kreativiteten og bobler nå over av malelyst."

Kjersti Gaustad Klett
Deltaker på Skap Magiske Malerier vinter 2020

Kursets innhold

Kurset er bygget opp slik at du skal ha utbytte av det om du ikke har malt før, men og om du har malt litt og trenger påfyll. Du får lære basis ferdigheter og nyttig informasjon i første modul slik at du vet det du trenger for å starte. Deretter er det lagt opp som maleøkter på video hvor jeg viser og forklarer.  

Modul 1 - å begynne med begynnelsen

Målet med denne modulen er å hjelpe deg å komme igang, du lærer om forskjellige typer underlag du kan male på, forskjellige typer maling og forskjellige typer medier og hva man bruker for å bygge struktur i maleriet. 

Du får et godt grunnlag for å starte med din egen kunst!

Bonus: Bruk av sjablonger/stensiler

Modul 2 - den viktige grunnmuren 

Grunnmuren i et maleri er utrolig viktig for å skape dybde i maleriet. I denne modulen lærer du 8 forskjellige metoder for å bygge grunnmuren. 

I tillegg begynner vi på et stort maleri hvor vi bruker noen av teknikkene i praksis. 

Bonus: hvor henter du ideer fra?

Modul 3 - det jeg skulle ønske jeg visste da jeg var ny i maleprosessen

I denne modulen skal du få lære om farger, hvordan du blander farger og hvilke farger som  spiller godt sammen - og hvordan du finner det ut. Du skal få lære om det gyldne snitt og hvordan du planlegger og bygger opp et maleri. 

Vi leker oss med papirteknikken og filleteknikken.

Nedlastbare filer:

  • det gyldne snitt (pdf) 

  • fargelære (pdf)

Bonus: Et stort lekkert maleri fra a-å

Modul 4 -  litt glamour har alle godt av

I denne modulen maler vi et stort blått maleri. Du bruker de fargene du ønsker skal skinne igjennom som grunnmur i maleriet, og jeg lærer deg teknikker for hvordan du henter opp igjen disse fargene. 

Vi har fokus på papirteknikken og filleteknikken og du lærer mange ulike måter å bruke gull i maleriet på. 

Bonus: Bruk av verktøyet “catalyst wedge” 

Modul 5 - når du klør i fingrene 

I denne modulen skal du lære om de små kunstverk, og jeg har kalt modulen når du klør i fingrene fordi jeg selv alltid “klør i fingrene” når jeg er på hytten eller på ferie.

Du lærer om små verk på papir, bruk av akryltusj, overføring av bilde til lerret, kombinasjon av akvarell, akryl og tusj. Vi setter også sammen små verk på lerret til et større verk eller en serie. 

Bonus: lerret på rull - hvordan fungerer det og går det an å ta med seg store lerret på fly?

Modul 6 - laserende lag med ink

Mange lag er et must for å få et godt maleri, i denne modulen lærer du om hvordan du kan bruke “acryllic ink” til å lage laserende lag og små detaljer i maleriet. Du lærer også om “hvitvask” - ikke av penger, men av maleriet ;)

Hyttebilde med skihopper fra a-å 

Modul 7 - hvordan vet du at maleriet er ferdig?

I denne modulen skal du lære tips,triks og strategier for å vite når maleriet er ferdig. Du får også lære teknikker for å legge på det lille ekstra når noe mangler. 

Bonus: Hva gjør du når maleriet har blitt skikkelig dårlig (jeg lover deg - det skjer!) 

Modul 8 - selvtillit og cash

Se for deg at du har hatt din første kunstutstilling, du er lykkelig, full av selvtillit og har lommen full av penger du kan gå å kjøpe nye lerret og maling for. I denne modulen gir jeg deg en oppsummering av mine beste erfaringer, du lærer hvordan du kan komme ut med kunsten din på din måte både i liten og stor skala. Det å selge et maleri gir en sånn energi og selvtillit at jeg håper du vil prøve det! Det er en fantastisk følelse, og jeg lover deg, at når du har fullført dette kurset, og øvet deg, så har du mange flotte malerier! 

Bonus: Hvordan bygge en instagramkonto for kunsten din? Jeg har fått over 2000 nye følgere på ett år, hvordan gjør du det samme? - få min hashtag-formel!

Har du spørsmål?

Når starter kurset?

Kurset starter når du vil! Innen ett døgn etter påmelding får du tilgang til din første modul og den lukkede Facebookgruppen for kurset. 

Hva mener du med oppfølging og støtte når dette er et online kurs?

Jeg svarer på alle spørsmål du har på gruppens lukkede Facebook-side. Der vil du også få tilgang til ekstra materiell. Du har tilgang på denne gruppen i ett år. Min hjelp og støtte er en utrolig viktig del av dette kurset og et viktig bidrag til at du får gode resultater!

Jeg har ikke så god tid akkurat nå

Du får tilgang til en modul i uken fremover i 8 uker. Deretter har du tilgang til hele kurset i ett år. Det betyr at du kan se modulene når det passer deg og så mange ganger du vil. 

Hvordan foregår kurset? 

Kurset består av 8 moduler og en del bonusmateriale. Du mottar en modul med bonus hver uke fremover. Deretter har du tilgang på kurset i ett helt år. Jeg sender ut modulene hver torsdag. Modulene består av videoer og nedlastbare filer. Disse er enkle å forstå. Skulle du likevel ha spørsmål, så svarer jeg på disse i Facebookgruppen vår. 

For meg er det viktig at du får all den støtten du trenger underveis i prosessen, så jeg kommer til å gjøre alt jeg kan for at du skal lykkes! 

Jeg har litt lite penger akkurat nå

Dette er en investering i deg selv. Du vil få flere fine malerier som du kan henge på din vegg dersom du følger mine råd og tips. Du har tilgang til kurset i ett helt år og det vil si at pr mnd vil det koste deg rundt 400 kroner. 

Jeg tilbyr avbetaling dersom du ikke har anledning til å ta alt i en engang. 

Er delbetaling en mulighet?

Ja - du kan dele opp betalingen! 

Hva om jeg angrer? 

Du har 14 dagers pengene-tilbake-garanti. Det vil si at har 2 moduler til å teste om dette er noe for deg. 

Jeg betaler i så fall tilbake uten spørsmål. Jeg er sikker på at du kommer til å digge kurset!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.