Skap Magiske Malerier 2.0

Påmelding

Bruk våren til å skape magiske malerier.

Du har lyst til å lære å male, eller å komme videre i din malereise. Du trenger ny inspirasjon, nye teknikker og lære å sette sammen farger. Du vil ha flere malerier du kan henge på veggen din, og som familien skryter av!

Kanskje drømmer du om å ha din egen kunstutstilling en gang?

Jeg lover deg - du er på rett plass! Du kan sikre deg plass på mitt 8-ukers online malekurs "Skap Magiske Malerier 2.0".

Vi starter tirsdag 27. april! 

Bli med nå og snart kan du få den gode følelsen det gir når noen beundrer maleriene dine! 

Jeg vet du er klar for å bruke våren godt 

Du er klar for å gjøre noe annet enn å se på TV på kveldene, noe som fyller deg med energi! 

"Skap magiske malerier 2.0" er støpt i ny og enda bedre versjon og vi starter 27. april kl. 12.00.  Du kan du se kurset akkurat når det passer deg da du får det tilsendt på nett og du har kurset i ET HELT ÅR fremover.

Perfekt hvis du er mye på farten, har små barn, jobber skift eller vil benytte regnværsdagene til noe positivt!

Jeg skal hjelpe deg å ta din kunst til neste nivå!

Om noen måneder er det gjerne du som har din egen kunstutstilling, du kan se din kunst på andres vegger og få skryt for maleriene dine!

Etter Skap Magiske Malerier som går over 8 uker har du vært gjennom steg for steg flere typer malerier. Vi er grundig gjennom fargelære, komposisjoner og mine beste teknikker 😍. Samtidig får du min støtte og hjelp hele veien. 

Synes du det er skummelt å vise frem kunsten din? Jeg hjelper deg med selvtillit og lærer deg det du trenger for å selge og markedsføre!

Meld deg på NÅ og sikre deg både ekstra filmer og bonuser!

Grunnet litt tekniske utfordringer har jeg utvidet bonusen til tirsdag 20.4 kl 22.00

00

DAGER

00

TIMER

00

MINUTTER

00

SEKUNDER

Dette er kurset jeg skulle ønske jeg hadde da jeg var ny i min maleprosess!

1: Kurset "Lag dine egne lerret"  (kr 2000,-)

Lær deg å lage dine EGNE LERRET, du får akkurat den størrelsen du vil ha til en brøkdel av prisen! 

JA - JEG MÅ FÅ MED MEG DENNE BONUSEN!

2: Minikurset "Ta fine bilder av dine malerier med smart-telefon" (kr 1000,-)

  • Dette er en egen foto-modul med 4 filmer (Verdi kr. 1000,-)
JA JEG GLEDER MEG TIL KURS!

3:   4 ekstra uker med oppfølging og hjelp fra meg(kr 400,-)

Når du bestemmer deg for kurset i kveld vil du få oppfølging i hele 12 uker!

JA - JEG KAN NESTEN IKKE VENTE!
LINK TIL PÅMELDING

Lei TV-en på kveldene?

Drømmer du om å ha mer energi til å gjøre andre ting? Drømmer du om å kunne male og om å kunne dekorere veggene dine med din egen kunst?

 

Med Skap Magiske Malerier 2.0 får du:

 

Mal dine egne flotte malerier

Du kan velge å male akkurat det samme som meg de første gangene eller du kan velge å bruke de samme teknikkene med andre farger. Etterhvert vil du lære deg å finne ditt eget utrykk. 

Jeg vil snakke en del om det å være uredd i maleprosessen, slippe taket og komme inn i det jeg kaller maleflyt. Det er en tilstand hvor du glemmer tid og sted og som virkelig er påfyll av energi!

Kurset passer både for nybegynnere og for deg som har malt noen år da det ofte handler om å få litt nytt påfyll til ens egen maleprosess.

Hvem er jeg og hvorfor skal jeg kunne lære deg å male?

Jeg heter HegeK og står bak ArtbyHegeK. Jeg satset i 2019 for fullt på kunsten og det resulterte i 3 separatutstillinger og all-time-high salg! 

I 2020 kom mitt malekurs Skap Magiske Malerier på markedet og det har vært en braksuksess med flere hundre deltakere.

Jeg begynte å male for over 20 år siden, da barna var små og jeg trengte noe energigivende å holde på med på kveldstid. Etter ikke så lang tid kunne jeg begynne å selge malerier. Hvor mange er det som har en hobby man tjener penger på liksom? Det har i alle fall jeg hatt i veldig mange år, og nå tenker jeg at det er din tur! 

Jeg har utdannelse i markedsføring og en lang arbeidskarriere bak meg innen dette. Kombinert med mine maleteknikker vil jeg gi deg et kurs som både lærer deg å male OG lærer deg hvordan du skal markedsføre deg og selge dine malerier. 

Om noen måneder kan det være du som selger malerier og er klar for kunstutstilling!

En sneakpeak 

 
Ja jeg vil være med på kurs!
 
 
 
 

For enda flere fine malehistorier og referanser se her

Når alle disse kan - så kan du og!

Du lærer alt du trenger å vite for å kunne skape magiske malerier. Du får tekniske råd, men ikke minst får du råd om hvordan du skal kvitte deg med han jeg kaller "styggen på ryggen" og skaffer deg den selvtilliten du alltid har ønsket deg. 

Jeg er med deg hele veien og hjelper deg med dine malerier. Dette er det mine elever har likt aller best med hele kurset. Måten jeg gir ærlige tilbakemeldinger på. Det gjør at du lærer en masse og kommer deg fremover på din malereise. 

Vi har en lukket Facebookgruppe kun for oss som er med på kurset. Her har vi det kjekt, vi koser oss med maling og vi støtter hverandre. Jeg har sett vennskap gro på tvers av byer og land i denne gruppen og det varmer mitt hjerte! 

Uke for uke ...

Uke 1

Å begynne med begynnelsen

Målet med denne modulen er å hjelpe deg å komme igang, du lærer om forskjellige typer underlag du kan male på, forskjellige typer maling og forskjellige typer medier og hva man bruker for å bygge struktur i maleriet

Du får et godt grunnlag for å starte med din egen kunst!

Bonus: Bruk av sjablonger/stensiler

Uke 2

Den viktige grunnmuren

Grunnmuren i et maleri er utrolig viktig for å skape dybde i maleriet. Her lærer du mange forskjellige metoder for å bygge grunnmuren gjennom at vi maler dette store maleriet sammen. 

Bonus: hvor henter du ideer fra?

Uke 3

Det jeg skulle ønske jeg visste da jeg var ny i maleprosessen

Denne gang skal du få lære om farger, hvordan du blander farger og hvilke farger som  spiller godt sammen - og hvordan du finner det ut. Du skal få lære om det gylne snitt og hvordan du planlegger og bygger opp et maleri

Vi leker oss med ulike teknikker.

Nedlastbare filer:

- det gylne snitt (pdf)

- fargelære (pdf)

Bonus: Et stort lekkert maleri fra a-å

Uke 4

Litt glamour har alle godt av

Vi maler et stort blått maleri. Du bruker de fargene du ønsker skal skinne igjennom som grunnmur i maleriet, og jeg lærer deg teknikker for hvordan du henter opp igjen disse fargene. 

Vi øver på teknikkene og du lærer mange ulike måter å bruke gull i maleriet på. 

Bonus: Bruk av verktøyet “catalyst wedge” 

Uke 5

Når du klør i fingrene

Nå skal du lære om de små kunstverk, og jeg har kalt modulen når du klør i fingrene fordi jeg selv alltid “klør i fingrene” når jeg er på hytten eller på ferie.

Du lærer om små verk på papir, bruk av akryltusj, overføring av bilde til lerret, kombinasjon av akvarell, akryl og tusj. Vi setter også sammen små verk på lerret til et større verk eller en serie. 

Bonus: lerret på rull - hvordan fungerer det og går det an å ta med seg store lerret på fly?

Uke 6

Laserende lag med ink

Mange lag er et must for å få et godt maleri og jeg skal vise deg hvordan du kan bruke “acryllic ink” til å lage laserende lag og små detaljer i maleriet.

Tips, triks og strategier for å vite når maleriet er ferdig og tips for sette prikken på I-en i maletiet ditt. 

Bonus: Hva gjør du når maleriet har blitt skikkelig dårlig (jeg lover deg - det skjer!)

Uke 7

Ferdigstilling

Er maleriet ferdig? Dette spørsmålet er et av de jeg får aller mest i løpet av kurset og i denne modulen skal du lære tips, triks og strategier for å vite når maleriet er ferdig. 

Uke 8

Selvtillit og cash

Se for deg at du har hatt din første kunstutstilling, du er lykkelig, full av selvtillit og har lommen full av penger du kan gå å kjøpe nye lerret og maling for. I denne modulen gir jeg deg en oppsummering av mine beste erfaringer, du lærer hvordan du kan komme ut med kunsten din på din måte både i liten og stor skala. Det å selge et maleri gir en sånn energi og selvtillit at jeg håper du vil prøve det! Det er en fantastisk følelse, og jeg lover deg, at når du har fullført dette kurset, og øvet deg, så har du mange flotte malerier! 

NY Bonus: Hvordan bygge opp instagramkontoen din? Instagram er et fantastisk verktøy for å få ut og selge kunst, men det må brukes på riktig måte. Jeg viser deg hvordan! 

Hva koster det?

Skap Magiske Malerier har en verdi på kr 7990,- (uten bonusene) men du får det for 4990,-.

Dette er en investering i deg selv, det har du fortjent! Det er for deg som ønsker å begynne å male, eller for deg som ønsker ny inspirasjon til din maleprosess.

Kurset varer i hele 8 uker og du får god hjelp på veien om du står fast.

Programmet består av videoer og nedlastbare filer. Du har tilgang til alt materiale og facebookgruppen i ET HELT ÅR. Jeg tenker at alle som deltar skal bli 100% fornøyde, dette skal være det beste du har gjort for deg selv på lenge! Du har selvfølgelig 14 dagers pengene tilbake garanti. Dette er kurset jeg skulle ønske jeg hadde da jeg var ny i min maleprosess!

Jeg vil være med!
NÅ ER DET DIN TUR TIL Å SKINNE! NÅR DU BLIR MED I SKAP MAGISKE MALERIER GJENGEN FINNER DU MALEGLEDE, LIVSGNIST OG VÅREN BÅDE INNI DEG OG UTENFOR .
ER DU KLAR FOR Å BRUKE VÅREN TIL Å SKAPE MAGISKE MALERIER? JEG ER HER FOR Å LÆRE DEG HVORDAN OG HJELPE DEG IGANG DE NESTE 8 UKENE.

Etter det har du lært deg teknikker og tankemåter så du klarer deg på egenhånd foran lerretet! 

MELD DEG PÅ I DAG - SÅ SEES VI SNART PÅ KURS 
Påmelding her

MED EKSTRA BONUS-KURS

MEST POPULÆR!

4990,-

ENGANGSBETALING OG BEST PRIS

TIL PÅMELDING

PR MÅNED I 3 MÅNEDER

1749,-

DELBETALING

TIL PÅMELDING

Har du spørsmål?

På Skap Magiske Malerier 2.0 kan du få min hjelp i alle de ukene kurset pågår. 

Vi har vårt eget lille samfunn, hvor du etterhvert også får nye malevenner som du kan inspirere, bli inspirert av og hvor vi støtter hverandre. 

Lurer du på noe mer?

Ikke nøl med å ta kontakt. Du kan sende meg en mail på [email protected] eller en melding på Facebook. Jeg svarer så fort jeg kan!

 

"Tidenes beste nettkurs!"

Birgit Christine Løksa - deltaker på Skap Magiske Malerier høsten 2020