Bruk vinterkveldene til å skape magiske malerier.

Du har lyst til å lære å male, eller å komme videre i din malereise. Du trenger ny inspirasjon, nye teknikker og lære å sette sammen farger. Du vil ha flere malerier du kan henge på veggen din, og som familien skryter av!

Kanskje drømmer du om å ha din egen kunstutstilling en gang?

Jeg lover deg - du er på rett plass! Du har sikret deg plass på mitt 8-ukers online malekurs "Skap Magiske Malerier".

Kurset starter så snart du har meldt deg på!

Bli med nå og snart kan du få den gode følelsen det gir når noen beundrer maleriene dine! 

Jeg vet du er klar for å bruke vinteren godt 

Du er klar for å gjøre noe annet enn å se på TV på kveldene, noe som fyller deg med energi! 

"Skap magiske malerier" starter nå i januar, så snart du melder deg på får du første film!

Jeg skal hjelpe deg å ta din kunst til neste nivå!

Om noen måneder er det gjerne du som har din egen kunstutstilling, du kan se din kunst på andres vegger og få skryt for maleriene dine!

Etter Skap Magiske Malerier som går over 8 uker har du vært gjennom steg for steg flere typer malerier. Vi er grundig gjennom fargelære, komposisjoner og mine beste teknikker 😍. 

Synes du det er skummelt å vise frem kunsten din? Jeg hjelper deg med selvtillit og lærer deg det du trenger for å selge og markedsføre!

Lei Tv-en på kveldene?

Drømmer du om å ha mer energi til å gjøre andre ting? Drømmer du om å kunne male og om å kunne dekorere veggene dine med din egen kunst?

 

Med Skap Magiske Malerier får du:

Du lærer alt du trenger å vite for å kunne skape magiske malerier. Du får tekniske råd, men ikke minst får du råd om hvordan du skal kvitte deg med han jeg kaller "styggen på ryggen" og skaffer deg den selvtilliten du alltid har ønsket deg. 

Jeg er med deg hele veien og hjelper deg med dine malerier. Dette er det mine elever har likt aller best med hele kurset. Måten jeg gir ærlige tilbakemeldinger på. Det gjør at du lærer en masse og kommer deg fremover på din malereise. 

Vi har en lukket Facebookgruppe kun for oss som er med på kurset. Her har vi det kjekt, vi koser oss med maling og vi støtter hverandre. Jeg har sett vennskap gro på tvers av byer og land i denne gruppen og det varmer mitt hjerte! 

Mal dine egne flotte malerier

Du kan velge å male akkurat det samme som meg de første gangene eller du kan velge å bruke de samme teknikkene med andre farger. Etterhvert vil du lære deg å finne ditt eget utrykk. 

Jeg vil snakke en del om det å være uredd i maleprosessen, slippe taket og komme inn i det jeg kaller maleflyt. Det er en tilstand hvor du glemmer tid og sted og som virkelig er påfyll av energi!

Kurset passer både for nybegynnere og for deg som har malt noen år da det ofte handler om å få litt nytt påfyll til ens egen maleprosess.

 

Hvem er jeg og hvorfor skal jeg kunne lære deg å male?

Jeg heter HegeK og står bak ArtbyHegeK. Jeg satset i 2019 for fullt på kunsten og det resulterte i 3 separatutstillinger og all-time-high salg! 

I 2020 kom mitt malekurs Skap Magiske Malerier på markedet og det har vært en braksuksess! 

Jeg begynte å male for over 20 år siden, da barna var små og jeg trengte noe energigivende å holde på med på kveldstid. Etter ikke så lang tid kunne jeg begynne å selge malerier. Hvor mange er det som har en hobby man tjener penger på liksom? Det har i alle fall jeg hatt i veldig mange år, og nå tenker jeg at det er din tur! 

Jeg har utdannelse i markedsføring og en lang arbeidskarriere bak meg innen dette. Kombinert med mine maleteknikker vil jeg gi deg et kurs som både lærer deg å male OG lærer deg hvordan du skal markedsføre deg og selge dine malerier. Om noen måneder kan det være du som selger malerier og er klar for kunstutstilling!

En sneakpeak

 
 

Dette skal vi igjennom

Kurset er bygget opp slik at du skal ha utbytte av det om du ikke har malt før, men og om du har malt litt og trenger påfyll. Du får lære basis ferdigheter og nyttig informasjon i første modul slik at du vet det du trenger for å starte. Deretter er det lagt opp som maleøkter på video hvor jeg viser og forklarer.  

Å begynne med begynnelsen

Målet med denne modulen er å hjelpe deg å komme igang, du lærer om forskjellige typer underlag du kan male på, forskjellige typer maling og forskjellige typer medier og hva man bruker for å bygge struktur i maleriet. 
Du får et godt grunnlag for å starte med din egen kunst!
Bonus: Bruk av sjablonger/stensiler

Den viktige grunnmuren

Grunnmuren i et maleri er utrolig viktig for å skape dybde i maleriet. Her lærer du 8 forskjellige metoder for å bygge grunnmuren. 

I tillegg begynner vi på et stort maleri hvor vi bruker noen av teknikkene i praksis. 

Bonus: hvor henter du ideer fra?

Det jeg skulle ønske jeg viste da jeg var ny i maleprosessen

Denne gang skal du få lære om farger, hvordan du blander farger og hvilke farger som  spiller godt sammen - og hvordan du finner det ut. Du skal få lære om det gylne snitt og hvordan du planlegger og bygger opp et maleri. 

Vi leker oss med papirteknikken og filleteknikken.

Nedlastbare filer:

  • det gylne snitt (pdf) 

  • fargelære (pdf)

Bonus: Et stort lekkert maleri fra a-å

Litt glamour har alle godt av

Vi maler et stort blått maleri. Du bruker de fargene du ønsker skal skinne igjennom som grunnmur i maleriet, og jeg lærer deg teknikker for hvordan du henter opp igjen disse fargene. 

Vi har fokus på papirteknikken og filleteknikken og du lærer mange ulike måter å bruke gull i maleriet på. 

Bonus: Bruk av verktøyet “catalyst wedge” 

Når du klør i fingrene

Nå skal du lære om de små kunstverk, og jeg har kalt modulen når du klør i fingrene fordi jeg selv alltid “klør i fingrene” når jeg er på hytten eller på ferie.

Du lærer om små verk på papir, bruk av akryltusj, overføring av bilde til lerret, kombinasjon av akvarell, akryl og tusj. Vi setter også sammen små verk på lerret til et større verk eller en serie. 

Bonus: lerret på rull - hvordan fungerer det og går det an å ta med seg store lerret på fly?

Laserende lag med ink

Mange lag er et must for å få et godt maleri og jeg skal vise deg hvordan du kan bruke “acryllic ink” til å lage laserende lag og små detaljer i maleriet. Du lærer også om “hvitvask” - ikke av penger, men av maleriet ;)

Hyttebilde med skihopper fra a-å 

Når er maleriet ferdig?

Dette spørsmålet er et av de jeg får aller mest i løpet av kurset og i denne modulen skal du lære tips, triks og strategier for å vite når maleriet er ferdig. Du får også lære teknikker for å legge på det lille ekstra når noe mangler. 

Bonus: Hva gjør du når maleriet har blitt skikkelig dårlig (jeg lover deg - det skjer!) 

Selvtillit og cash

Se for deg at du har hatt din første kunstutstilling, du er lykkelig, full av selvtillit og har lommen full av penger du kan gå å kjøpe nye lerret og maling for. I denne modulen gir jeg deg en oppsummering av mine beste erfaringer, du lærer hvordan du kan komme ut med kunsten din på din måte både i liten og stor skala. Det å selge et maleri gir en sånn energi og selvtillit at jeg håper du vil prøve det! Det er en fantastisk følelse, og jeg lover deg, at når du har fullført dette kurset, og øvet deg, så har du mange flotte malerier! 

Bonus: Hvordan bygge en instagramkonto for kunsten din? Jeg har fikk over 2000 nye følgere på ett år, hvordan gjør du det samme? - få min hashtag-formel!

Hva koster det?

Skap Magiske Malerier har en verdi på kr 8990,- (uten bonusene) men du får det for 4990,-.

Dette er en investering i deg selv, det har du fortjent! Det er for deg som ønsker å begynne å male, eller for deg som ønsker ny inspirasjon til din maleprosess.

Kurset varer i hele 8 uker og du får god hjelp på veien om du står fast.

Programmet består av videoer og nedlastbare filer. Du har tilgang til alt materiale og facebookgruppen i ET HELT ÅR. Jeg tenker at alle som deltar skal bli 100% fornøyde, dette skal være det beste du har gjort for deg selv på lenge! Du har selvfølgelig 14 dagers pengene tilbake garanti. Dette er kurset jeg skulle ønske jeg hadde da jeg var ny i min maleprosess!

MEST POPULÆR!

4990,-

ENGANGSBETALING OG BEST PRIS

TIL PÅMELDING

DELBETALING

1699,-

PR MÅNED I 3 MÅNEDER

TIL PÅMELDING

Har du spørsmål?

Når starter kurset?

Kurset starter så snart du melder deg på.

Hva koster kurset?

Kurset koster 4990,- og er en investering i deg selv. Jeg tilbyr også forskjellige former for avbetaling. 

Hva mener du med oppfølging og støtte når dette er et online kurs?

Jeg svarer på alle spørsmål du har på gruppens lukkede Facebook-side. Der vil du også få tilgang til ekstra materiell. Du har tilgang på denne gruppen i ett år. Min hjelp og støtte er en utrolig viktig del av dette kurset og et viktig bidrag til at du får gode resultater!

Jeg har ikke så god tid akkurat nå

Du får tilgang til en modul i uken fremover i 8 uker. Deretter har du tilgang til hele kurset i ett år. Det betyr at du kan se modulene når det passer deg og så mange ganger du vil. 

Er jeg for gammel (?) 

Jeg har elever i alle aldre. Yngste har vært 13 og eldste til nå har vært 82. Klart du kan være med selv om du har levd noen år! 

Hvordan foregår kurset? 

Kurset består av 8 moduler og en del bonusmateriale. Du mottar en modul med bonus hver uke. Dette har du tilgang på i ett helt år. Modulene består av videoer og nedlastbare filer. Disse er enkle å forstå. Skulle du likevel ha spørsmål, så svarer jeg på disse i Facebookgruppen vår. 

For meg er det viktig at du får all den støtten du trenger underveis i prosessen, så jeg kommer til å gjøre alt jeg kan for at du skal lykkes! 

Jeg har litt lite penger akkurat nå

Dette er en investering i deg selv. Du vil få flere fine malerier som du kan henge på din vegg dersom du følger mine råd og tips. Du har tilgang til kurset i ett helt år og det vil si at pr mnd vil det koste deg rundt 400 kroner. 

Jeg tilbyr avbetaling dersom du ikke har anledning til å ta alt i en engang. 

Er delbetaling en mulighet?

Ja - du kan dele opp betalingen! 

Hva om jeg angrer? 

Du har 14 dagers pengene-tilbake-garanti. Det vil si at har 2 moduler til å teste om dette er noe for deg. 

Jeg betaler i så fall tilbake uten spørsmål. Jeg er sikker på at du kommer til å digge kurset!

Lurer du på noe mer?

Ikke nøl med å ta kontakt. Du kan sende meg en mail på [email protected] eller en sms på 40007822. Jeg svarer så fort jeg kan!

"Tidenes beste nettkurs!"

Birgit Christine Løksa - deltaker på Skap Magiske Malerier høsten 2020

Close

50% Complete

Ja skriv meg på ventelisten

Ventelisten er helt uforpliktende.

Ved å legge inn navn og e-post samtykker du i å motta e-post fra ArtbyHegeK med inspirasjon og tips som kan hjelpe deg. Du kan melde deg av når du vil ved å trykke unsubscribe.